Håndled

Håndled, vores indfaldsvinkel

Der findes mange håndledsproblemer og vi behandler dem alle. De mest hyppige er Carpel tunnelsyndrom og post trauma efter skader eller brud. Her er ledfunktionen nemlig oftest nedsat, og nerven i vores behandling er af forbedre ledfunktionen, så den bliver normal igen. Vi undersøger altid skulder, nakke og bækken, da det tit er problemer i disse områder, der forværrer problemet eller endda er årsagen til problemet.

Hvis du er interesseret i at få set på dit problem, er du meget velkommen til at booke en tid på nedenstående telefonnummer, hos Claus Greiffenberg.

 

Carpel tunnelsyndrom:

Problem: Den mediale nerve er i klemme ved senebåndet i håndledet.
Senebåndet er for stramt eller nerven er for stram.
Hvis senebåndet er for stramt, kan operation være nødvendig, men hvis nerven er for stram, kan det skyldes en spænding fra nakken, skulderen eller albuen.

Behandling: Dette kan behandles med kiropraktik kombineret med øvelser og eventuelt massage eller akupunktur.
Det anbefales, at der prøves kiropraktisk behandling før en eventuel operation, da den ikke skader, hvis det ikke virker. Det kan en operation derimod gøre. Husk en operation kan ikke laves om.

Råd: Hævelsen omkring nerven kan dæmpes naturligt med vitamin B6, Gurkedol og omega 3 (Pure arctic oil).

Hvis du er interesseret i at få set på dit problem, er du meget velkommen til at booke en tid på nedenstående telefonnummer, hos Claus Greiffenberg.

Du vil måske også gerne læse mere om:

Det Sunde Hjørne