Joya sko

Joya – måske verdens bedste sko.

Joya er udviklet af manden bag de første gængesko – Karl Muller

Joya er lavet af et specielt fremstillet materiale der efterligner “blød skovbund”. Når du går på blød skovbund vil du helt automatisk afvikle din gang hen over foden og derved fordele belastningen på hele fodsålen. Dette medfører at du aktivere dine egne fodmuskler og derved træner du din forfod og svang når du går. Man kan kalde det “verdens nemmeste træningsredskab”

Dette medfører samtidig, at du reducerer belastningen på ankel, knæ, hofter, lænd og ryg optimalt.

Samtidig er Joya vridstabil så du ikke går skævt (ca. 20 % af befolkningen har dog så kraftige nedsynkninger i svangen, at skoen behøver opbygning i form at indlæg. Dette vurderer vi selvfølgelig og korrigere for det om nødvendigt.

Kom ind og prøv.

Vejl. udsalgspris fra 1695

Det sunde hjørne Pris:

Nyheder 1495,-

Rester, udgåede modeller med flere fra 295,-

Du vil måske også gerne læse mere om:

Det Sunde Hjørne