Det Sunde Hjørnes grundfilosofi

Hos Det Sunde Hjørne tror vi på balance som grundlag for al sundhed: Balance mellem det fysiske, det psykiske og det indre (primært det ernæringsmæssige).

Som mennesker påvirkes vi af alt i vores liv, og hvis målet er at opnå sundhed, er det nødvendigt at behandle helheden – ikke bare enkelte symptomer. Derfor har Claus Greiffenberg skabt et behandlingssted med et holistisk indstillet personale, der hver især kan bidrage til det puslespil, der tilsammen udgør et godt helbred.

Fysisk balance:
·    Pas på din krop. Lær de rigtige arbejds-, gå-, stå-, sidde- og liggestillinger. Få rettet eventuelle medfødte skævheder hos kiropraktoren.

·    Dyrk motion. Find noget, der er sjovt, så er det nemmere at blive ved. Kombiner helst en form for styrketræning med konditionstræning, for eksempel vægttræning, svømning eller stavgang.

·    Få dit bevægeapparat undersøgt med jævne mellemrum. Det er vigtigt, at især dit bækken og din rygsøjle fungerer optimalt. Den vestlige verdens livsstil med stillesiddende eller gentagelsespræget arbejde gør, at de flestes krop trænger til et eftersyn cirka hver 3. måned.

 

  Det Sunde Hjørne tilbyder vedligeholdende og forebyggende behandlinger.

Psykisk balance:
At opnå psykisk balance er selvsagt ikke så ligetil. Men en god start kunne være:

·    Planlæg dit liv sådan, at du undgår stress så meget som muligt. Giv mindre opmærksomhed til bekymringer og irritationer.

·    Dyrk venskaber og nære relationer.

·    Gør de ting, du synes er sjovest, og som giver dig glæde.

Husk at din psykiske balance supplerer dit fysiske velvære.

Indre balance (kemisk):
Indre balance skabes primært ved en sund kost suppleret med kosttilskud om nødvendigt.

Tag ansvar for dit helbred ved at forbedre så mange af ovenstående punkter som muligt.

Det Sunde Hjørne