Massør/Sportsakupunktør Brian Bay

Massør/Sportsakupunktør Brian Bay er lægeeksamineret fysiurgisk massør, idrætsmassør og kvalificeret triggerpunkt terapeut & Ernæring specialist.

Behandlingen foregår på de muskelområder der er problemer med.I nogle tilfælde er det nødvendigt at behandle flere sammenhængende muskelområder, for at kunne opnå det bedste resultat.

Hvor lang tid varer behandlingen?Behandlingen tager fra 30 min. til halvanden time pr. gang, og bliver aftalt mellem klient og terapeut fra gang til gang.

 

Lægeeksamineret fysiurgisk massør

· Idrætsmassør.
· Kvalificeret Triggerpunktterapeut.
· Sports Akupunktør.
· Graviditets Massør.
· Ernærings Specialist.
· Slanke Konsulent.
· Kostvejleder.

Hvad er fysiurgisk idrætsmassage?

Hvad kan behandles:

• Muskelspændinger

• Myoser

• Muskulære sportsskader

• Ryg- og nakkeproblemer

• Sportsskader

• Tennis- og golfalbue

• Museskader

• Hovedpine og migræne

• Betændelsestilstande i sener m.m.

Massage kan forebygge skader og spændinger og skabe velvære

Hvad er Sports Akupunktur?

Sports Akupunktur består af to slags Akupunktur. En refleksakupunktur og en triggerpunktsakupunktur.

Refleksakupunktur er at man via en nål. påvirker et punkt i et fingerled, der svarer til det område i kroppen, hvor smerten eller skaden er placeret.
Når det rigtige punkt aktiveres, vil nervesystemet sende impulser til Central Nerve Systemet, der så vil udskille en lang række af kroppens egne smertestillende endorfiner, og sende dem til området, hvor smerten er lokaliseret.

Triggerpunktsakupunktur er akupunktur direkte i musklernes triggerpunkter. Dette gør at musklerne vil begynde at slappe af.
Aktive triggerpunkter kan også behandles med et mekanisk tryk, eller akupunktur, som bare er mere effektivt, da det kommer helt ned i musklen.

Sportsskader, muskelspændinger og de fleste smerter, kan afhjælpes med Sports Akupunktur.

Hvad er triggerpunkter?

Et triggerpunkt består af en kraftig sammentrækning af enkelte fibre inde i en muskel, og kan faktisk betegnes som en fastlåsning i en muskel. Punktet, der føles som en muskelknude, er fyldt med ophobede affaldsstoffer. Derfor er punktet ømt ved fast tryk. Definitionen på et triggerpunkt er, at der er udstrålende smerter ved tryk.

Triggerpunktet behandles med hård trykmassage og udspænding af musklen. Selve massagen kan være smertefuld, men leder gerne til umiddelbar lindring bagefter. Et triggerpunkt behandles bedst med massage, punkttryk, varme, og udstrækning.

Graviditets Massage.

Nu kan jeg tilbyde graviditets massage, med nyt særligt graviditetssystem, hvor man kan ligge afslappende på maven og få behandling.
Massage til gravide kan afhjælpe ting som:
· Smerter i lænden.
· Ophobning af væske.
· Ischiassmerter.
· Muskelspændinger.
· Ledsmerter.

Ernæring

Slank/kost vejledning:

Er til dig der ønsker at gå ind i et vægttabs forløb eller en livsstils ændring.
Her laver jeg et 100 % personligt forløb. Følgende faktorer vurderes – hvor stort et vægttab ønskes, hvor hurtigt ønsker du det skal gå, og hvilken kost foretrækkes. Der sammensættes en madplan som du har nemt ved at følge, da jeg sammensætter den ud fra det mad, du bedst kan lide.
Regelmæssig motion kombineret med kostomlægningen kan styrke vægttabet, og på dette område kan jeg også sammensætte et personligt træningsprogram.

Aktiv Ernæring:

For sportsudøveren der træner meget, og har en aktiv hverdag. Er du en aktiv træningsperson, og træner over 10 timer om ugen? Mangler du energi i løbet af dagen eller ugen?
Har du tiden til at få sammensat den rette kost til at supplere din træning? Her får jeg din tid, træning og kost til at gå op i en højre enhed. Både til hverdag, træning og konkurrence.

Behandlingen er individuel og vil blive tilrettelagt efter dine behov.

Det Sunde Hjørne