Kosttilskud

Avena har lavet produkter og kosttilskud, der kan rette op på de ubalancer, vi har opbygget i vores krop ved forkert livsstil.
VIGTIGT IMFORMATION: AVENA produkter er blevet forbudt i af lægemiddelstyrelsen i Danmark fordi de virker lige så godt som lægemidler!
Alle der har prøvet dem ved nok at dette er tilfældet.
Avena produkterne er netop blevet godkendt i Sverige.

Da Sverige er et EU-land må du frit indføre produkterne fra Sverige.

De 7 produkter:
Herb cocktail der renser affaldsstoffer, specielt fra vores tarmsystem.
Toco der styrker lever og nyrer.
Elektrisk C-Vitamin der er 8 gange kraftigere end almindelig C-vitamin.
Realmineraler indeholder de mineraler, der er næsten er udpint af vores kost, bl.a. selen, kobber og krom.
N-zymes fordøjelsesenzymer, renser lymphen
Superfood der bl.a. er designet til at danne base i kroppen.
Friendly flora styrker tarmfloraen.

Avena kosttilskud- naturens egne produkter

Fremstillet af frugter, grønsager og urter, der er dyrket i jord med et meget højt mineralindhold, solmodnet så vitamindannelsen er optimal. Nænsomt høstet, tørret og hakket, så alle næringsstofferne, samt den elektriske matrix bevares. Produkterne er stadig elektriske og derved stadig “i live”. De er sammenblandet, så forholdet mellem næringsstofferne er i balance med vores krop.
Avena tilbyder produkter til at rense og styrke vores krop, da de mange kemikalier, vi får gennem maden, og som vi optager i vores krop, nedbryder vores naturlige forsvarssystem. Vi kan forebygge megen sygdom, for vi ved, hvordan den opstår: på grund af ubalancer.

Sundhed handler om balance, de 7 vigtigste balancer:
1) At tilføre kroppen de rigtige næringsstoffer: vitaminer, mineraler, aminosyre, essentielle olier (omega 3+6) samt glucosenæring.
2) Undgå affaldsstoffer/giftstoffer, f.eks. hvede, varmebehandlede olier (spis koldpressede olier, f.eks. Udo’s choice), undgå hvidt sukker, spis produkter uden kemikailer (E-numre), spis rå økologiske grønsager.
3) Få balance mellem syre og base. Syre: Kaffe, kød, alkohol, sukker (sodavand), hvede (brød). Base: de fleste frugter og grønsager
4) Drik vand nok, 2-3 liter om dagen.
5) Få ilt nok, lav vejrtrækningsøvelser, undgå stress.
6) Husk at tygge maden, ikke sluge den.
7) Fordøjelse banance, Spis mange små måltider i løbet af dagen, mange fibre.

Læs nedenstående for at få en forståelse af, hvorfor det er vigtigt at rense kroppen for affaldsstoffer og tilføre de rigtige næringsstoffer.

RENS KROPPEN

Nogle mennesker kan ikke nyde livet uden at rense ud i kroppen, og indtage kosttilskud med jævne  mellemrum, mens andre ikke ved, hvad udrensning betyder eller indebærer. De fleste dyr faster instinktivt fra tid til anden, for at rense ud i systemet.  I et par dage indtager de kun væske, og det renser deres lymfesystem og fjerner affaldsstoffer fra kroppen. Affaldsstoffer, der hobes op i kroppen, kan være sygdomsfremkaldende, men det ved de fleste mennesker ikke.

I dag er der ved at være en større forståelse for, hvordan affaldsstoffer (toksiner) kan have en skadelig virkning på os mennesker, både kemisk, fysisk og psykisk. World Health Organization (WHO) og Kræftens Bekæmpelse skønner, at 60-80 % af alle kræftsygdomme skyldes toksiner, som vi har fået ind i kroppen fra den mad vi spiser, via vandet vi drikker, eller den luft, vi indånder. I de sidste 40 år har sygdomme som kræft, hjerte-/karsygdomme, lidelser i led, hjernesygdomme og allergier været kraftigt stigende. Siden 1960 er der introduceret ca. 100.000 kemikalier i vores mad, vand og luft, som vi altså får ind i kroppen. Er der en sammenhæng?

Disse kemikalier kan være sprøjtemidler, farve- og  tilsætningsstoffer, tungmetaller, rengøringsmidler, luftfriskere, syntetisk gødning m.m. De naturlige udrensningsmidler som vand, essentielle olier, frugt og grønsager er nu blevet forgiftede af kemikalier, så i stedet for at virke udrensende har de den modsatte effekt. Der er ikke noget at sige til, at vores kroppe er overbelastede.

Det er ikke kun et spørgsmål om at helbrede sygdom, men om at afgifte kroppen, før en sygdom opstår. Urter har i århundreder været brugt som kosttilskud til at fjerne kroppens affaldsstoffer, og vi har mere end nogensinde før brug for udrensning. Derfor har Avena fremstillet en række urteprodukter til det formål. Det er naturlige produkter med mottoet:

NATURENS EGNE PRODUKTER – INTET TILSAT, INTET FJERNET.

Kosttilskud – Rådgivning & Produkter – Det Sunde Hjørne Helsingør

Hvis du vil vide mere ,så holder Claus Greiffenberg sundhedsforedrag.
Kontakt os for yderligere information.

Du vil måske også gerne læse mere om:

Det Sunde Hjørne