Funktionelle standard-indlæg

Her hos Det sunde Hjørne foretrækker vi at anvende funktionelle indlæg, når det er muligt. Der er 2 typer indlæg; statiske og funktionelle. Et statisk indlæg støtter foden så f.eks. svangen bliver korrigeret, men der bliver ikke taget højde for funktionen. Et funktionelt indlæg derimod øger især fodens afvikling, så foden “trænes” og derfor bliver stærkere på sigt.

indlaeg03

Rathgebers funktionelle indlæg er forstøbt i et specielt materiale, som fjedrer men ikke kan trykkes fladt.

De kan næsten ligge i alle sko, da de kun er 2/3 indlæg, hvilket vil sige, at de kun går til trædepuden. De findes i forskellige fodstørrelser (fra 25-46) og med forskellig opbygning (svang og forfodsstørrelse).

Hvis du mener, du måske har brug for indlæg, så kom ind i butikken og bliv undersøgt, det er gratis.

Priser:

Normalt funktionelt indlæg      kr. 295,-
Højt funktionelt indlæg           kr. 295,-
Ekstra højt funktionelt indlæg  kr. 329,-

Kontakt os for at høre nærmere, eller for bestilling.

Du vil måske også gerne læse mere om:

Det Sunde Hjørne